widec1 202x300 نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیسیکی از رویدادهای مهم عالم موسیقی در سال جاری بازگشت گروه پرآوازه «پلیس» به صحنه بود؛ گروهی که در طول عمر نسبتا کوتاه‌اش، با انتشار پنج آلبوم توانست ردپایی عمیق از خود در دنیای پاپ و راک به جای بگذارد.گروه اسطوره‌ای The Police که یکی از موفقترین و محبوبترین گروه‌های اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد میلادی، محسوب می‌شود. هیچگاه بطور رسمی از هم نپاشید.

درواقع بعد از آخرین کنسرت The Police در سال ۱۹۸۶ در آتلاننتا، اعضای گروه تصمیم گرفتند که دوره‌ای را به استراحت بگذرانند و کمی به خواسته‌ها و پروژه‌های انفرادی خود بپردازند.

البته این دوره استراحت بیش از ۲۰ سال طول کشید و اگر چه هر بار شایعات مختلفی درباره گردهم آمدن دوباره اعضای گروه سر زبانها بود، اما این قضیه در همان حد شایعه باقی ماند، تا اینکه در ژانویه امسال، سرانجام اعلام شد که گروه The Police به مناسبت سی‌امین سالگرد تشکیلش توری جهانی برگزار می‌کند.

صدای زندهThe Police ، بعد از سالیان سال انتظار، در فوریه امسال در جریان مراسم اهدای جوایز Grammy دوباره به گوش همه رسید. در اواخر ماه مه امسال، تور کنسرتها نیز رسما شروع شد که این کنسرتها تا ماه فوریه سال ۲۰۰۸ ادامه دارد.

گروه The Police که در طی ماه‌های گذشته در آمریکای شمالی و به ویژه کشورهای مختلف اروپا، برنامه‌های گسترده‌ای داشت، در طی ماه‌های آینده، بار دیگر در شهرهای گوناگون آمریکای شمالی و پس از آن در آمریکای جنوبی، استرالیا و اقیانوسیه به روی صحنه خواهد رفت.

«پلیس» یکی از مهمترین گروهای انگلیسی NEW WAVE دهه هفتاد میلادی است. جرقه تشکیل این گروه را Stewart Copland زد که جزو یکی از بهترین درامرهای سی ساله گذشته جهان است.

استوارت کاپلند که تنها عضو آمریکایی گروه «پلیس» است و سالهایی از دوران کودکی خود را در خاورمیانه گذارنده، بعد از انتشار دو آلبوم ناموفق با گروهی به نام Curved Air راهی تازه پیش گرفت و در انگلیس در جستجوی افرادی مناسب برای تاسیس یک گروه جدید بود.

او در سال ۱۹۷۷ در یک کلاب جاز با استینگ آشنا شد، هنرمندی که پس از مدتی به چهره برجسته گروه «پلیس» بدل شد. او هم خواننده گروه بود و هم نوازندگی گیتار بیس را برعهده داشت. از آن گذشته اکثر قطعات گروه، ساخته او هستند. سومین عضو این گروه Andy Summers است که در ژوئن سال ۱۹۷۷ به گروه «پلیس» ملحق شد و نام او در رده بهترین گیتاریستهای گیتاریستهای قرن بیستم ثبت شده است.

سالهای موفق (۱۹۸۵−۱۹۷۸)
اولین سینگل گروه تحت عنوان Roxanne توسط Miles Copland، برادر استوارت کاپلند، سرمایه گزاری شد و راهی بازار گردید. این قطعه که یکی از محبوبترین ترانه‌های گروه «پلیس» است، در زمان انتشار با موفقیت چندانی روبرو نشد و مدتی بعد از انتشار اولین آلبوم گروه، سر زبانها افتاد.

Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: استنیگ، چهره برجسته «پلیس»از تابستان ۱۹۷۸ به بعد گروه «پلیس» تور بزرگی را در آمریکا شروع کرد. جالب توجه آنکه اعضای گروه به دلیل نبود درآمد کافی، ناگزیر بودند که هزینه کرایه مینی‌بوس برای سفر و حتا سازهایش را خود برعهده گیرند. پس از آمریکا نوبت به قاره استرالیا رسید و در آنجا بود که سیر موفقیتهای «پلیس» شروع شد.

«پلیس» همراه با گروه The Clash یکی از نخستین گروه‌های آن دوره هستند که المانهای موسیقی Reggae در تنظیم آهنگ‌هایشان به کار بردند و با تلفیق این عنصر با سبک پاپ و راک، کارهای شنیدنی و تازه‌ای عرضه کردند.

اولین آلبوم گروه در پاییز سال ۱۹۷۸ تحت عنوان Outlandos d´Amour منتشر شد که توانست به تاپ تن انگلیس راه پید کند. دومین آلبوم «پلیس» یک سال بعد روانه بازار شد؛ آلبومی با نام Reggatta de Blanc که موفق شد، صدر رده‌بندی آلبومهای پرفروش روز انگلیس را فتح کند. ترانه Walking on the Moon از این آلبوم که در قالب صحفه ۴۵ دور نیز به انتشار رسید، شش جایزه Grammy دریافت کرد.

گروه «پلیس» بعد از این موفقیتها در به انجام تورهایی گسترده در سراسر جهان زد و حتی در کشورهایی چون تایلند، هند، مکزیک، یونان و مصر به روی صحنه رفت. این فعالیتهای پیگیر و فشرده سبب شد که «پلیس» دو سال بعد از آغاز فعالیتش در سراسر جهان زبانزد شود.

سومین آلبوم گروه «پلیس» با نام Zeynyatta Mondatta که تحت فشار وقت و انتظار بالا تهیه شد، توانست در صف آلبومهای پرفروش روز آمریکا و کانادا قرار گرفت و در انگلیس حتی چهار هفته تمام، صدر رده‌بندی آلبومهای پرفروش را از آن خود کرده بود.

Ghost in the Machine چهارمین آلبوم «پلیس» بود که تحت تاثیر اثری از نویسنده آلمانی Arthur Koestlers به نام «روح در ماشین» (چاپ ۱۹۶۷) شکل گرفت و در سال ۱۹۸۱ به انتشار رسید. در این البوم گروه استفاده از سینتی‌سایزر و ساکسیفون و همچنین به‌کارگیری ریتم‌های مختلف موسیقی Reggae محسوس است. این آلبوم نیز مانند دو آلبوم پیشین توانست در صدر رده‌بندی آلبومهای پرفروش روز انگلیس قرار گیرد.

00 نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیسآغاز پروژه‌های انفرادی
پس از چهار البوم و کنسرت های متعدد، گروه «پلیس» در سال ۱۹۸۲ یک زمانی را برای استراحت و رسیدن به کارهای شخصی اعضا در نظر گرفت. استنیگ در فیلم دومش بازی کرد و ترانه‌ای به نام Spread a Little Happyness برای متن فیلم ساخت.

استوارت کاپلند ساختن موسیقی فیلم Rumble Fish اثر فرنسیس فورد کوپولا، کارگردان معروف آمریکایی را بر عهده گرفت و از آن پس، ساختن موسیقی برای فیلم به یکی از فعالیتها و مشغله‌های اصلی او بدل شد.

و Andy summers آلبوم بدون کلام و شنیدنی I Advanced Masked را با همکاری Robert Fripp گیتاریست و پایه گزار گروه King Crimson روانه بازار کرد.

انتشار آلبوم Synchronicity، پنجمین آلبوم «پلیس» در سال ۱۹۸۳ را می‌توان اوج فعالیتهای گروه دانست.

بعد از انتشار این آلبوم که در قطعات آن، ساز سینتی‌سایزر، حضور پررنگی دارد، تور جهانی گروه آغاز شد و بعد از اجرای کنسرتی در سال ۱۹۸۶ در آتلانتا، اعضای «پلیس» اعلام کردند که دوره‌ای را به استراحت خواهند گذراند. این دوره بیش از بیست سال طول کشید، در واقع تا آغاز سال جاری میلادی که استینگ، اندی سامرز و استوارت کاپلند با اعلام خبر احیای گروه، سرانجام به انتظار دیرینه هواداران گروه پایان دادند.

منبع: صدای آلمان

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
cloob نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیس viwio نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیس twitter نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیس facebook نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیس google buzz نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیس google نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیس digg نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیس yahoo نگاهی به آلبومها و ویژگی‌های گروه پرآوازه پلیس

Related posts:

  1. نگاهی به آلبوم‌ها و فعالیت‌های مارک نوفلر، گرداننده گروه پرآوازه دایر استریتز
  2. اندی سامرز
  3. بازگشت گروه اسطوره‌ای Return to Forever به همراه چیک کوریا
  4. Quiet Boom گروه راک ایرانی
  5. جان ویلیامز و گروه sky
  6. نگاهی به روند فعالیت های پاکو د لوسیا
  7. معرفی گروه indialucia:تلفیق موسیقی هند و فلامنکو
  8. گروه رنگین
  9. مصاحبه ‌‌BBC با گروه جیپسی کینگر
  10. معرفی گروه جیپسی کینگز