#تمرینات_کامل_روزانه_گرم_کردن_برای_نوازندگان_گیتارکلاسیک
قسمت اول
📖نویسنده :#گوهر_واردانیان
✍️ترجمه و تالیف :#حامدفتحی
این کتاب نوازندگان گیتاری را شامل میشود که بدنبال تمریناتی برای گرم کردن دستان خود هستند و همچنین جایگزین مناسی است برای اینکه تمرینات سخت و پیچیده و ماحصل بیش از ۲۰ سال نوازندگی گیتار اینجانب است شخصا تمرینات متعددی را در طی این سالها انجام داده ام و در نهایت به این تمرینات ابتدایی برگشته ام که بسیاری از آنها فراموش شده بودند. این تمرینات برای نوازندگان در سطوح مختلف نوازندگی میباشد .انجام تمرینات در سرعت پایین برای نوازندگان مبتدی توصیه می شود سرعت بنوعی یک چالش برای آنها خواهد بود و و بعنوان مثالی دیگر از چالش در نوازندگی اینکه از انگشت ۱ خود بعنوان باره برای انجام تمرینات گام و لگاتو استفاده کنید .
برای رسیدن به تفکر جاری در این نوع تمرینات باید بدانید یک اتود میتواند به حالت های مختلفی از فرم دست راست و تمرینات ترمولو صورت گیرد و حتی نواختن گام ( یک اکتاوی ) بر روی سیم و پوزیسیون های مختلف تکرار میگردد این نوع نگرش در تمرین موجب میشود تا شما از رپرتوار گسترده برای این امر فارغ شوید و ذهن را برای تمرین قطعاتی که واقعا نیاز به اجرا دارید آسوده و رها می سازد .
این کتاب به ۴ قسمت تقسیم میشود :
۱=آرپژ
۲=گام
۳=ترمولو
۴=لگاتو
هر قسمت شامل یک متن کوتاه است که توضیحات مناسب را در مورد ساختار اصلی تمرین به شما میدهد که چگونه آنرا اجرا نمایید.تمرینات متعددی وجود دارد که شما بتوانید یک ساعت وقت را برای گرم کردن اختصاص دهید در هر حال نیازی نیست همه این تمرینات را در یک روز انجام شود بهترین شیوه این است که : نهایتا ۵دقیقه را به هر کدام از این دسته بندی های ذکر شده (گام – آرپز – لگاتو – ترمولو) اختصاص دهید. شخصا ترجیح میدهم ترتیب دسته بندی رعایت شود اگر زمان تمرین دغدغه شما نباشد و زمانی کافی داشته باشید، این تمرینات صرفا فقط برای گرم کردم دست نیست بلکه میتواند نقش مهمتری در بالا بردن تکنیک شما داشته باشد و در هنگام تمرین فراموش نکنید سرعت را به مرور بالا ببرید و توجه ویژه ای به دقت و تمیزی نت ها داشته باشید . این تمرینات می بایستی با سرعت پایینی شروع شود و به مرور سرعت بالا رود که مختص گرم کردن است اما فراموش نکنید قرار گرفتن در یک مسیر امن برای بالا بردن تدریجی سرعت همیشه کار ساز نمی باشد بهتر است خود را از حاشیه امنیت خارج کنید یکی از شیوه ها فراردادن خود در سرعتی است که حصول به آن ناممکن است و سپس بازگشت به عقب مورد چالش قرار دهید .
“توضیح :
این تکنیک که سالها پیش را با عنوان تکنیک شوک در سایت گیتارسرا درج نمودم که شیوه بسیار مناسبی نه صرفا در نوازندگی گیتار بلکه در امر آموزش میباشد. علاقمندان میتوانند در سایت گیتارسرا میتوانید این نحوه تمرین و نگرش اصلی در این تمرین را مطالعه فرمایید ”
همچنین در حین تمرین به احساس دستانتان هنگام تمرین توجه کنید انقباض —گرفتگی ماهیچه ها – درد .

“توضیحات :
در این زمینه سه نوع اتفاق مرسوم است :
گرفتگی عضلات – درد – خستگی
مسلما درد در حین تمرین نشان دهنده تمرین و استیل اشتباه شما است خطرناک ترین شیوه و تفکر اینست که با درد تمرین کنید و حس کنید این درد بنوعی نشان دهنده تمرین موفق شما است ! درد و انقباض عضلانی در هنگام تمرین نشان دهنده شیوه غلط در نوازندگی است که خود نیازمند مطلب مفصلی میباشد .
اما خستگی را میتواند با تکنیک های مختلفی در بین تمرین ها به حداقل رساند که در حیطه این مقاله نیست اما فکر کنید میخواهید ورزش کنید گرم کردن قبل تمرین – حرکات کششی میان هر تمرین و در انتها سرد کردن، شاید این نکته در این کتاب فراموش شده است که نوازنده بعد از یک تمرین طولانی نیازمند سرد کردن انگشتانش نیز میباشد ! که بعنوان ضمیمه در انتهای همین کتاب به آن اشاره خواهم کرد .
و یک نکته مهم : نوازندگان حرفه ای صرفا با تمرین بر روی ساز انگشتان خود را گرم نمیکنند بلکه شیوه های متعددی وجود دارد که قبل از هر تمرینی به آنها بدون ساز می بایست توجه کنید این نکته کلیدی باعث میشود شما در طی سالها نوازندگی از آسیب ها جدی در نوازندگی رهایی یابید .”
پایان قسمت اول

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
cloob تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک viwio تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک twitter تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک facebook تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک google buzz تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک google تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک digg تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک yahoo تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک

Related posts:

  1. حرکات کششی برای نوازندگان
  2. آموزش گیتار-تمرینات مقدماتی دست چپ و راست ۱
  3. آموزش گیتار-تمرینات مقدماتی دست چپ و راست ۲
  4. چگونه از تمرینات خود نتیجه بهتری بگیریم ؟
  5. تمرینات کششی دست چپ – قسمت اول
  6. ضبط قطعات برای پیشرفت در نوازندگی
  7. جو ستریانی – پیدا کردن نت
  8. تغییرات ریتمیک در جملات برای رفع مشکلات تکنیکی و ذهنی
  9. نقش اساسی سگویا در زمینه تمرینات تکنیکی
  10. پیدا کردن نت