#تمرینات_کامل_روزانه_گرم_کردن_برای_نوازندگان_گیتارکلاسیک
قسمت پنجم
📖نویسنده :#گوهر_واردانیان
✍️ترجمه و تالیف :#حامدفتحی

بسیار مهم است که گام را با الگوهای ریتمیک متفاوتی بنوازید این کار هم باعث بالا رفتن سرعت و دقت شما در نوازندگی خواهد شد . نیاز به تمرین جدید نیست همان تمرین که در زمینه گام نوازی ارایه شد را برای اجرای این تمرین انتخاب میکنید و تمامی نکاتی که بعنوان راهنمای اجرای گام در درس قبلی ارایه شد می بایست در این تمرین رعایت شود .
تمرین شماره یک و دو ریتم نقطه دار است .
تمرین شماره سوم و هفتم استفاده از تکنیک اسپید برست با کشش های متفاوت میباشد و با الگوهای دو نت و یا چهار یا پنج نت و شش نتی بصورت انفجاری شروع میشود می باشد .
این کار باعث میشود تا انگشتان با سرعت بالا بتوانند چند نت را بنوازند و سپس فرصت کوتاهی برای استراحت قبل از اجرای ست بعدی داشته باشند . اسپید برست طولانی در حقیقت سخترین آن نیز می باشد و کمتر نوازنده حرفه ای میشود دید که از اسپید برست های طولانی استفاده نکند . تمامی اسپید برست ها در سرضرب شروع میشوند نکته مهم این است که بدلیل رعایت قواعد نت نویسی در کسر میزان ۴/۴ نوشته شده است اما شما میبایست آنرا در سریعترین حالت ممکن اجرا نمایید و در عین حال شفافیت و کیفیت نت ها نیز رعایت شود .

توضیحات مترجم :
نیازی به اجرای تمامی گام ها در این تکنیک نیست چون تمرین سرعتی است نه استقامتی میتوانید صرفا گام ابتدایی سل ماژور یا هر الگوی مازور دیگری را بعنوان نمونه انتخاب نمایید .
نکته دیگر اینکه در کتاب اشاره کوتاهی به آن شد در زمینه میزان کشش نت ها بود که شخصا با توجه به هدف از اسپید برست این نکات را بیان میکنم . در اسپید برست هدف این است که اعصاب دست شما یک حرکت انفجاری داشته باشد و سریعا به یک نقطه آسایش برسد بعنوان مثال وقتی شما یک گام را بصورت متریک مینوازید حتی اگر با سرعت بالا هم بنوازید نقطه آسایش در هنگام نواختن از ابتدا و انتها دارید چرا که روند یک نواخت حرکت دست و متریک نواختن است که این آسایش ذهنی را به شما میدهد ! همچنین اجرای انفجاری گروه های دو – سه و چهارنتی و غیره که از آن بعنوان اسپید برست نام میبریم شما به سمت نتی میروید به آن نقطه آسایش گفته میشود و درحقیت از یک گروه سرعتی به نتی میروید که کمی در اجرا با تاخیر اجرا میشود .
نکته دیگر اینکه از کدام انگشت دست راست استفاده نمایید ؟
طبق نظر کتاب تمامی دستور العمل هایی که برای اجرای گام در قسمت پیشین بیان شد را می بایست در اسپید برست نیز رعایت نمایید .
اما نکته مهم چه میزان تمرین نیاز است ؟
با توجه به اینکه هدف این تمرین حرکت های انفجاری و سرعتی است نبایست در باره زمانی طولانی انجام شود چون فشار زیادی بر روی اعصاب دست و انگشتان وارد می نماید تفکیک میان تمرینات سرعتی و استقامتی در این قسمت شکل میگیرد که تمرین گام نوازی در قسمت قبلی بنوعی استقامتی است و این تمرین سرعتی و کیفیت اجرایی تمرینات سرعتی و استفامتی در نوازندگی متفاوت است .
هر چند بدیهی است در اجرای تمامی این تمرینات نوازنده میبایست به سطح بسیار قابل قبولی از تفکیک کامل دست چپ و راست رسیده باشد و این تمرین بنوعی دامنه حرکت انگشتان دست راست را نسبت به سیم و دست چپ را نسبت به فینگر برد به حداقل میرساند پس داشتن استیل صحیح و حتی میزان فشار دست چپ و نحوه پرداخت صدا و صد ها نکته دیگر در این زمینه که در ابتدای اموزش به هنرجو یاد داشته میشود شرط اولیه اجرای این تمرین است .
و هشدار :
این تمرین اگر بدون دقت و تفکر و تمرکز عصبی بر روی انگشتان انجام شود در آینده میتواند بیماری های مهلکی در دست برای نوازنده پدید آورد پس اگر هنرجوی تازه کار هستید حتما این تمرین را زیر نظر مدرس باتجربه خود پیش ببرید .

CompleteWarmUpf NoRestriction0011 300x286 تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم

CompleteWarmUpf NoRestriction0012 300x138 تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
cloob تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم viwio تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم twitter تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم facebook تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم google buzz تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم google تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم digg تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم yahoo تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت پنجم

Related posts:

  1. تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک – قسمت دوم
  2. تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک – قسمت چهارم
  3. تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک – قسمت سوم
  4. تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک
  5. حرکات کششی برای نوازندگان
  6. آموزش گیتار-تمرینات مقدماتی دست چپ و راست ۲
  7. تمرینات کششی دست چپ – قسمت اول
  8. تغییرات ریتمیک در جملات برای رفع مشکلات تکنیکی و ذهنی
  9. تکنیک خفه کردن سمیهای باس در گیتار کلاسیک – دمپ
  10. cascading harmonics – قسمت اول تکنیک