#تمرینات_کامل_روزانه_گرم_کردن_برای_نوازندگان_گیتارکلاسیک
قسمت چهارم
📖نویسنده :#گوهر_واردانیان
✍️ترجمه و تالیف :#حامدفتحی

دومین قدم در گرم کردن دست نواختن گام است . تعداد زیادی گام برای نواختن موجود است اما در راستای هدف این کتاب بهتر است گامی انتخاب شود که در یک پوزیسیون باشد۱٫بعنوان مثال گام سل ماژور دو اکتاوی که در برگشت به صورت کروماتیک به گام رماژور منتقل میشود و این کار را تا زمانی که انگشت چهارم دست چپ به موقعیت فرت دوازده برسد ادامه میدهیم ۲٫ بهتر است در اجرای گام از زدن نت ها به صورت سیم آزاد جلوگیری شود و تمامی نت ها توسط انگشتان دست چپ اجرا شود تا بتوان با آزادی بیشتری تمرینات گام را با تغییرات ریتمیک۳ در نواختن ادامه دهید .
در نواختن گام هم میتوانید بصورت ضربه آپویاندو تمرین نمایید هم تیراندو و این بیشتر به نیازهای شخصی شما در دوره و زمان های مختلف بستگی دارد .

راهنمای کلی :
تمامی گام های ارایه شده میبایست همانطور که با انگشت i و m و همچنین m و i تمرین شود با انگشتان دیگر چون m و m / a و a / نیز تمرین شود نکته مهم اینست که شروع با انگشت m باعث چالش بیشتری در عبور شما از سیمها خواهید داشت و این حالت هم زمانی که با انگشت a مینوازید صادق است ۴

– مترونوم را باید در سرعت مناسبی قرار دهید که بتوانید در هر ضرب دو نت – سه نت – چهار نت – شش نت در یک را بتوانید بنوازید .

– تمامی شیفت های کروماتیک صعودی (رفتن از یک گام به گام دیگر) تنها با دو نمونه برگشت ارایه شده است شما این تمرین را میبایست بدون توقف تا رسیدن به گام سل ماژور یا فادیز ماژور ادامه دهید .

– گام میبایست به صورت متوالی و بدون توقف تمرین شود تا باعث استقامت شما در امر نوازندگی شود ۵
۴
– هیچ شیفتی برای تعویض دو گام وجود ندارد تنها حرکت از یک گام به گام دیگر است
– برای سختر تر شدن و به چالش کشیدن نواختن گام میتوانید انگشت یک را باره نمایید و با باره گام ها را تمرین نمایید .
پایان قسمت چهارم

توضیحات تکمیلی مترجم :
۱=برخی از گام ها در هنگام اجرا به تعویض پوزیسیون نیازمندند که این تعویض نیازمند شیفت یعنی پرش از یک پوزیسیون به پوزیسیون دیگر ( بصورت ساده تر جهش از یک فرت به فرتی دورتر از مبدا ) و حرکت سریع دست است و چون این کتاب صرفا در جهت گرم کردن انگشت است بنظر میرسد حرکت شیفت در ابتدا مناسب نباشد .

۲= گامی که در این تمرین انگشت چهارم به موقعیت فرت دوازده میرسد ر ماژور میباشد مهم نیست که شما فرت دوازده را با انگشت چهارم نمینوازید اصل بر این است که این انگشت در پوزیسیون مورد نظر که در رماژور پوزیسیون نه میباشد و انگشت ۴موقعیت فرت ۱۲ را از آن خود مینماید حال نتی وجود داشته باشد یا خیر .
در شناخت پوزیسیون انگشت یک به ما پوزیسیون را نشان میدهد در گام سل ماژور آغازین , شما در پوزیسیون دوم هستید نه سوم درست است این گام شروع کننده اش صرفا انگشت ۲ فرت ۳ میباشد اما موقعیت انگشت یک ملاک شناخت و تعیین پوزیسیون است .
۳= در قسمت پنجم این مورد بصورت مبسوط آموزش داده خوهد شد .
۴= در این تمرین انگشت i و a و همچنین aوi نیز میبایست تمرین شود حتی توصیه میکنم که از انگشت کوچک خود که در گیتار کلاسیک نفشی ندارد استفاده نمایید بسیاری از مشکلات تکنیکی دست راست ماحصل عدم تفکیک بین انگشت a و انگشت کوچک که با c و گاهی با x مشخص میشود رخ میدهد .
۵=در مقابل تمرین استقامتی تمرین سرعتی نیز ممکن است قرار گیرد که بدلیل تمرکز بر روی گرم کردن انگشت در این مبحث نمیگنجد . یکی از اتودهای بسیار موثر برای بالا بردن استقامت دست راست اتود شماره یک از ویلالوبوس میباشد که بعدا به صورت مفصل آنالیز خواهد شد.

نکته بسیار مهم دیگر که شاید در کتاب نویسنده اشاره ای به آن نداشته است و فرض بر این گرفته شده است که نوازنده تکنیک های گیتار را به صورت اصولی فراگرفته است این است که شما میبایست با بالانس خوبی بین دست چپ و راست گام بنوازید و حتی موقعیت دست چپ و راست و نحوه ضربه زدن با ناخن و گوشت نیز بسیار اهمیت دارد . بعنوان مثال موقعیت انگشت شست دست راست در هنگام پایین رفتن انگشتان از سیم شش به سمت سیم یک بسیار حایز اهمیت است :
در گام نوازی دست راست هنگام نواختن از سیم شش به سمت سیم یک و برگشت میتواند سه حالت داشته باشد :
۱=حرکت از ساعد
۲=حرکت از آرنج
۳=حرکت از مچ
در حالت های فوق انگشت شست دست راست نیز میتواند جایگاه مختلفی داشته باشد .
بعنوان مثال حرکت از مچ که بسیار شایع است آسیب جدی در آینده به نوازنده وارد می سازد .
همچنین حرکت دست چپ از سیم شش به یک یا بلعکس در هنگام نواختن گام به چه صورت است از مچ؟ از حرکت بازو ؟ ترکیبی از آن دو ؟
در آینده در مطالب تکمیلی این کتاب به سراغ این موارد خواهم رفت .

CompleteWarmUpf NoRestriction0010 223x300 تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
cloob تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم viwio تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم twitter تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم facebook تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم google buzz تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم google تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم digg تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم yahoo تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت چهارم

Related posts:

  1. تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک – قسمت دوم
  2. تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک – قسمت سوم
  3. تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک
  4. تقویت گوش – گوش ابسولوت – قسمت چهارم
  5. حرکات کششی برای نوازندگان
  6. آموزش گیتار-تمرینات مقدماتی دست چپ و راست ۱
  7. آموزش گیتار-تمرینات مقدماتی دست چپ و راست ۲
  8. تمرینات کششی دست چپ – قسمت اول
  9. نقش اساسی سگویا در زمینه تمرینات تکنیکی
  10. cascading harmonics – قسمت اول تکنیک