#تمرینات_کامل_روزانه_گرم_کردن_برای_نوازندگان_گیتارکلاسیک
قسمت دوم
📖نویسنده :#گوهر_واردانیان
✍️ترجمه و تالیف :#حامدفتحی

بهترین کار برای شروع برای گرم کردن استفاده از یک نمونه آرپژ این است که بتوان ترکیبی از تمامی انگشتان دست راست را شامل شود . یک آرپز سکستوله که بعنوان مثال ارایه شده است که میتواند تمرین خوبی در این زمینه باشد که به مرور و آهسته هر چهار انگشت دست راست شما را آماده می سازد . اتود ارایه شده از مایورو جولیانی آکوردهای بسیار ساده ای دارد چرا که عمده تمرکز شما میبایست بر روی انگشتان دست راستتان باشد
پس برای اجرای این تمرین شما میباست تمرکز خود را بر روی ضربات که توسط آرپز دست راست اجرا میشود و با الگوی p-i-m-a-m-i و بصورت سکستوله ۱ قرار دهید .
اجرای چهار نت شش نت اجرا میشود .
راهنمایی کلی
در این اتود انگشت a را می بایست بصورت هم ضربه آزاد تمرین کرد هم ضربه آپویاندومترونوم در این قطعه باید بر روی ترکیبی از دو نت در یک ضرب – سه نت در یک ضرب و در نهایت شش نت در یک ضرب معین شود .


– بالانس میان انگشتان – توجه به ریتم و حجم صدا از نکات مهم دیگر در این اتود میباشد
**
توضیحات مترجم :
یکی از تکنیکها مرسوم در این زمینه که راهگشای عدم بالانس بودن انگشتان دست راست است اینست که شما بر روی یک یا دو انگشت تاکید نمایید بعنوان مثال دست راست این آرپژ بدین صورت است :
p-i-m-a-m-i
شما میتوانید تاکید را با این الگوها ادامه دهید ( تاکیدات با ضربه داخل پرانتز مشخص شده است) .
p-(i)-m-a-m-i
p-i-(m)-a-m-i
p-i-m-(a)-m-i
p-i-(m)-a-(m)-i

یکی از تمرینات مهم در درک اینکه آیا انگشتان شما از بالانس مناسبی برخوردار است تمرین بر روی سیم هایی است که خفه شده است برای این کار میتوانید با دست چپ مانع ارتعاش سیمها شوید و یا در انتهای خرک دستمالی قراردهید تا صدا مرتعش نشود و سپس آرپز بزنید این کار باعث میشود متوجه بشوید کدام انگشت شما فشار بیشتری برای تولید صدا اعمال میکند بعنوان تجربه سالهاست تدریس متوجه شده ام هنرجویان در ابتدا انگشت a را قویتر از دیگر انگشتان مینوازند و دلیل این کار بنوعی دسترسی آزاد به سیم یک و عدم توجه به رعایت فاصله مناسب با سیم است در صورتیکه انگشتان دیگر محدوده مشخصی برای فاصله و ضربه زدن دارند هرچند در ابتدای آموزش می توان با تکنیک های تمرینی مناسب دست راست بالاخص تکنیک کاشتن مانع این حرکت شد .

دوم :
الزامی نیست برای تاکید حتما قویتر ضربه بزنید ! قویتر زدن خود گاهی باعث تنش های عضلانی بیش از حد بر روی یک انگشت می شود کافیست شما ضربات دیگر را با دینامیک پیانیسمو (pp) و تاکید مورد نظر را صرفا با دینامیک ( f ) اجرا نمایید الیته استفاده از این تکنیک در اجرای گام نیز مرسوم است . برای درک این موارد ویدیوهای تکمیلی از سوی اینجانب در کانال قرار خواهد گرفت .

دومین تکنیک در این زمینه استفاده از تغییرات ریتیمیک در آرپژ مورد نظر است که برای مثال صرفا میزان اول در الگوهای مختلف ریتمیک ارایه میشود .
پی نوشت :

۱= گاهی در زمان اجرای چهار نت ، نیز شش نت اجرا میشود که به آن سکستوله (sextolet) گفته میشود.

Study Op. 48 No. 5 M. Giuliani 2 223x300 تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم

 

Study Op. 48 No. 5 M. Giuliani 1 223x300 تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
cloob تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم viwio تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم twitter تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم facebook تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم google buzz تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم google تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم digg تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم yahoo تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک قسمت دوم

Related posts:

  1. تمرینات کامل روزانه گرم کردن برای نوازندگان گیتارکلاسیک
  2. دیستونی فانکشنال چیست و چگونه در نوازندگان موسیقی بوجود میاید
  3. حرکات کششی برای نوازندگان
  4. آموزش گیتار-تمرینات مقدماتی دست چپ و راست ۱
  5. آموزش گیتار-تمرینات مقدماتی دست چپ و راست ۲
  6. تمرینات کششی دست چپ – قسمت اول
  7. نقش اساسی سگویا در زمینه تمرینات تکنیکی
  8. تکنیک خفه کردن سمیهای باس در گیتار کلاسیک – دمپ
  9. cascading harmonics – قسمت اول تکنیک
  10. تکنیک نوازندگی قسمت اول – اتود نمونه ویلالوبوس